top of page

Projektet, HØJDEDRAGET, består af 150 boliger fordelt på 8 punkthuse i 4 etager samt rækkehuse fordelt på 2 etager. Beliggende på et strategisk højdedrag i Kalundborgs nordlige udkant, tilbyder ejendommen eksklusive udsigter til både havet og fjorden, samtidig med at den skaber en stærk forbindelse mellem beboerne og det omkringliggende landskab. Med en ideel placering i snitfladen mellem land & by, er den gamle bykerne og dets faciliteter er let tilgængelige.

Lejeboliger med enestående udsigt 

LEJEBOLIGER

Skriv dig på interesselisten

Vær blandt de første til at høre mere om HØJDEDRAGET

Ønsket boligareal

Se de øvrige projekter

Visionen for projektet er at skabe trygge og attraktive hjem, der imødekommer forskellige livssituationer og aldersgrupper. Bebyggelsen består af etagebyggeri med lejligheder, rækkehuse i 1-2 plan og et moderne bofællesskab.

Kalundborg

 • Kalundborg er en stad med en helt unik ånd – en ånd af sammenhold, fællesskab og udvikling. Fra erhvervslivet til uddannelsesinstitutionerne, fra børnenes legepladser til de mange fritidsaktiviteter, er Kalundborg en spillevende by.

 • I Kalundborgs erhvervsliv er det helt unikt, at det har en førende position inden for bioteknologi. Dette giver mulighed for at drage fordel af det stærke erhvervsklima og samarbejdet både med hinanden og byens forskningsinstitutioner. Det starter med Kalundborg Kommune og strækker sig til de mange virksomheder. Kommunens mål er at udvikle en infrastruktur, der understøtter bæredygtig erhvervsudvikling og bosætning. De arbejder for en bæredygtig udvikling af erhvervslivet i tråd med FN’s 17 Verdensmål og er i tæt dialog med borgere og virksomheder om natur-, klima- og miljøforhold. (Kilde: Kalundborg Kommune)

  Kalundborgegnens Erhvervsråd spiller en stor rolle i at skabe fællesskab og samarbejde i erhvervslivet. De tilbyder rådgivning og sparring, med ressource- og vidensdeling som højt prioriterede værdier.  Dette skaber samhørighed, partnerskab og vækst – til glæde for alle.

  Store virksomheder som Novo Nordisk og Kalundborg Symbiosis er eksempler på denne særlige ånd. De arbejder for innovation, bæredygtighed og en balance i livet, hvor mennesket er i centrum og med ønsket om at skabe positive forandringer. Kalundborg Symbiosis er et partnerskab mellem offentlige og private virksomheder og er verdens første og førende industrisymbiose, der anvender en cirkulær tilgang til produktion, hvor reststrømme i én virksomhed bliver til ressourcer i en anden. Til gavn for både miljøet og økonomien. (Kilde: Novo Nordisk)

  Kalundborg Kommune har ambitionen om at samle viden og kompetencer for at skabe et miljø for innovation og kompetenceudvikling. Dette lægger grundlaget for vækst og nye arbejdspladser på et bæredygtigt fundament. (Kilde: Kalundborg Kommune)

  Bæredygtighed, fællesskab viden og vækst er fundamentet for erhvervslivet i Kalundborg. Dette skaber gode muligheder for et værdiskabende arbejdsliv. Der er et fælles ønske om at tage ansvar for vores planet og skabe en grønnere fremtid. At være en del af erhvervslivet i Kalundborg Kommune er noget helt særligt, og du kan blive en del af det ved at bosætte dig i Højdedraget, Fjordglimt eller Bofællesskabet Stokværk.

 • Kalundborg har styrket sin position som en biotek by og arbejder målrettet på at blive en national videns- og uddannelsesby. Byens fokus på innovations- og kompetencemiljøer, hvor uddannelses- og testfaciliteter spiller en central rolle. Dette fokus har ført til Kalundborgs ledende rolle inden for bioteknologisk produktion og procesindustri, og skabt fundamentet for Regions Sjællands stærkeste campus for virksomhedsnære tekniske- og ingeniørfaglige uddannelser. (Kilde: Kalundborg Kommune)

  Udbuddet af videregående uddannelser gør Kalundborg til en stærk videns- og uddannelsesby med muligheder som diplomingeniør i bioteknologi, laborant, maskinmester, en international MSc i Biomanufacturing, en ny arkitektuddannelse med fokus på bæredygtig byudvikling og grøn omstilling, samt en kandidatuddannelse i Biosolutions. Og som en ekstra styrke sikrer uddannelses- og forskningscentret Helix Lab et stærkt samarbejde mellem forskning og industri. (Kilde: mm.dk)

  I Kalundborg findes alle de sædvanlige ungdomsuddannelser, både de erhvervsrettede og de gymnasiale, så der er god mulighed for at blive en del at et aktivt studiemiljø, uanset alder og interesser. (Kilde: