top of page

I Kalundborg er THYBO på vej med Bofællesskabet Stokværk - et moderne bofællesskab der vægter bæredygtighed, fællesskab og et liv i bevægelse højt.

 

Stokværk skabes med forbillede i bofællesskaberne Kløverbakken og Mossø Bakke - Alken. Bofællesskabet, der sammensættes af 20 arkitekttegnede træhuse på 85-125m2 og et fælleshus, vil have fokus på et rigt socialt liv og en meningsfuld hverdag i tæt kontakt med den omkringliggende natur.

Et levende bofællesskab

EJERBOLIGER

  • Facebook

Skriv dig på interesselisten

Vær blandt de første til at høre mere om STOKVÆRK

”Et af de klareste mønstre i lykkeforskningen er

vigtigheden af vores sociale relationer. Hvad enten vi ser på de globale, nationale, eller lokale datasæt, så er styrken af vores fællesskab en afgørende faktor for det gode liv.”  

 

Citat Museumsdirektør Jane Sandberg.

Derfor - og fordi det rummer stort potentiale for virkelyst og kreativitet - indgår der i husprisen et stort velindrettet fælleshus med køkken og orangeri. 

 

I Bofællesskabet Stokværk kan fællesskabet tilgås af de enkelte familier efter behov og lyst. I nogle perioder og på særlige dage, vil det lægge lige for at melde sig ind i små og store aktiviteter, projekter og idéer. Og på andre dage vil familiens behov kalde på ro og et skridt tilbage fra livet i byrummet.

Se de øvrige projekter

Visionen for projektet er at skabe trygge og attraktive hjem, der imødekommer forskellige livssituationer og aldersgrupper. Bebyggelsen består af etagebyggeri med lejligheder, rækkehuse i 1-2 plan og et moderne bofællesskab.

Kalundborg

  • Kalundborg er en stad med en helt unik ånd – en ånd af sammenhold, fællesskab og udvikling. Fra erhvervslivet til uddannelsesinstitutionerne, fra børnenes legepladser til de mange fritidsaktiviteter, er Kalundborg en spillevende by.